הסביח הוא מאכל עממי
יהודי שמקורותיו בעיראק
הסביח כאן כדי להישאר. בניגוד להרבה אוכל רחוב שהולך ובא ולאופנות שמגיעות ואז נעלמות הסביח מעולם לא ירד בדרגה ,
הוא תמיד כוכב בקרב ישראלים.
בסביח יש את כל מה שכולנו אוהבים, הפיתה עם החציל הביצה הקשה תפוח האדמה, סלט, תבלינים, טחינה והעמבה כל המרכיבים
האלה יוצרים את הפיתה המושלמת , כזאת שנרצה לאכול כל יום כל היום.
גם צמחוני גם מספק מאוד וגם מכיל את כל מה שטעים בפיתה אחת !
יש הרבה דרכים להכין סביח אבל בכולן חייב להיות משולש זהב.
זה אולי נשמע פשוט חציל וביצה אבל זה מורכב, אם הביצה לא חמה מספיק, החציל משומן יותר מדי, הפיתה לא יציבה מספיק זה
לא יצליח.
בסביח חייבים להיות מדויקים ולא לטעות בשום שלב.
בסביח הסוד הוא לדעת לסדר את כל המרכיבים בתוך הפיתה בצורה שיתמזגו אחד עם השני ונרגיש כל מרכיב בנפרד ואת כולם ביחד
בו זמנית
אצלנו בעמדה זה בדיוק מה שקורה, הכל קורה לפי הספר-
תמצאו את הפיתה המושלמת החציל שמטוגן במדויק התפוח אדמה והביצה יחד עם הטחינה ולמי שאוהב גם חריף שיתנו לכם עונג
גדול.
אצלנו בבלנקו תקבלו דון סביח שלא תבייש את המקומות המסורתיים הטובים ביותר שמוכרים סביח בארץ !
אנחנו בבלנקו שמים דגש על האיכות והטריות של החומרים החל מהפיתות הטריות שנאפות באותו היום הטחינה הטעימה ביותר ועד
החציל המטוגן בתוך הפיתה המושלמת שלנו.
אצלנו בבלנקו לא מתפשרים על שום דבר ולכן דוכן הסביח שלנו הוא הדבר המושלם לכל מי שעושה אירוע ורוצה לתת דגש לאוכל
הרחוב, לשים אותו במרכז ולתת לו את הכבוד שמגיע לו כי לא סתם סביח הוא סביח.
אנחנו בבלנקו שמים דגש על הניקיון של העמדה, הכל נקי ומצוחצח כמו שעמדת אוכל צריכה להיות בלי פשרות ובלי הנחות.
בלנקו הוא הפתרון למי שרוצה לשים את האוכל הפשוט והעממי במרכז, לתת לו דגש באירועים ולשים אותו במקום הראשון .
אנחנו נותנים דגש לאוכל שאנחנו מציעים ועל הסביח בפרט ומתמקדים בכל פרט כדי ליצור לכם את העמדה המושלמת החומרי גלם
שלנו הם הטריים ביותר והטובים ביותר.
בנוסף בבלנקו שמים דגש על השירות והאנשים שעומדים בתוך העמדה הם מנוסים עם חיוך רחב על הפנים כמו שרק אנחנו יודעים .
הזמינו עוד היום את דוכן הסביח המטורף שלנו מבטיחים איכות שירות וטעם שלא מהעולם הזה